Kako lahko Hotel in Hospitality IPTV koristita hotelskim in ostalim turističnim operaterjem

Zdravje

Koristno

Comments are off

August 1, 2018
Kako lahko Hotel in Hospitality IPTV koristita hotelskim in ostalim turističnim operaterjem

Ali vodite hotel ali letovišče? Če je odgovor da, lahko enako, kot podjetja v ostalih panogah, izkoristite prednosti uporabe IPTV. Ugodnosti, ki jih omogočata Hotel in Hospitality IPTV, so še posebej velike za hotele, kampe in druge nastanitvene dejavnosti. Gostom nudijo zabavne in uporabne informacije. Od filmov na zahtevo, do lokalne in mednarodne televizije. IPTV omogoča razširitev možnosti za zabavo. Prav tako se lahko uporablja za zagotavljanje pomembnih informacij za goste, od opisa kompleksa in menijev v jedilnicah, do naročila prevoza in podatkov o bližnjih znamenitosti. Pa še kaj bi se našlo. IPTV se lahko uporabi tudi za pošiljanje vsebin na digitalne prikazovalnike, ki pomagajo pri promociji in animaciji gostov.

Hotel in Hospitality IPTV
Trendi na področju Hotel in Hospitality IPTV…
Razvedrilo igra veliko vlogo pri izkušnji strank in ni boljšega načina za ponudbo širokega izbora zabavnih vsebin svojim gostom, kot je to možno z uporabo Hotel in Hospitality IPTV

Tehnologija IPTV omogoča, da si lahko gost na zahtevo ogleda filme in televizijske oddaje. S mu je omogočeno, da se natančno odloči, kaj si želi ogledati in kdaj si to želi ogledati. Ne da bi morali skrbeti za razporejanje svojega časa za ogled televizijskega programa. Gosti lahko prosto izbirajo vsebino.

S ponudbo filmov in podjetniških televizijskih oddaj, bo gostom priskrbljeno kakovostnejše doživetje. To pa bo nastanitvenemu podjetju zagotovo pripomoglo k višjim ocenam in poskrbelo, da se bodo gosti z veseljem vračali.

IPTV je uporaben tudi kot dodaten vir prihodkov, saj lahko ponudi vsebine, ki poskrbijo za dodatno povečanje povprečnega zaslužka.

Predstavitev objekte, udobja in še več

Ali vaš hotel ima impresiven bazen, fitnes center, SPA ali druge objekte, ki bi jih gosti morali poznati? IPTV je odlično orodje za predstavitev udobja v hotelu in privabljanje pozornosti gostov. Z uporabo Hotel in Hospitality IPTV, se lahko informacije o hotelskih vsebinah, samodejno prikazujejo na televizorjih v sobah za goste in javnih prostorih. To gostom pomaga do večih informacij o vašem hotelu in oglašujejo izbirne dodatke in nadgradnje.

Hotel in Hospitality IPTV omogočata tudi trženje dodatnih storitev. Od zdravilišč in oskrbovalnih paketov, do vodenih ogledov in več. IPTV je odlična marketinška platforma za prikaz vrhunskih dodatnih možnosti hotela.

Dajte uporabne informacije z vašimi gosti

Še en odličen način uporabe Hotel in Hospitality IPTV, je način obveščanja gostov o bližnjih znamenitosti. Z oddajanjem informativne vsebine, se gosti seznanijo z bližjimi znamenitostmi in koristnimi nasveti.

Hotel in Hospitality IPTV je uporaben tudi za poučevanje gostov o možnostih prevoza, jim pomaga pri preprečevanju najpogostejših prevar in težav v okolici nastanitve. Nudi tudi informacije o lokalni valuti, možnostih plačila in še kaj.

Namesto da gosti prejemajo različne brošure in druge promocijske materiale, Hotel in Hospitality IPTV omogočata, da dobijo koristne informacije in se seznanijo z območjem ali mestom.

Spodbujanje vrhunskih znamenitosti

Katere so največje turistične atrakcije v bližini nastanitve? Zgodovinske zgradbe, tematski parki, muzeji in še kaj… S pomočjo Hotel in Hospitality IPTV se lahko promovira turistične znamenitosti.

Hotel in Hospitality IPTV omogočata tudi lasten turistični kanal, ki se lahko uporabi za predstavitev določenih turističnih znamenitosti. Lahko prikažete fotografsko predstavitev le teh ali ponudi bolj podroben pregled znamenitosti, katere bi bilo vredno obiskati in si jih ogledati. Vse to pa v čudoviti HD kakovosti.

Hotel in Hospitality IPTV omogočata trženje potovalnih storitev in spodbujata stranke k rezervaciji in zagotavljanju priročne izkušnje za goste hotela.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,