Zdravstvene koristi učinkovite team building delavnice

Zdravje

Novice

Comments are off

September 26, 2017
Vsak lastnik podjetja se strinja, da je podjetje enako dobro, kot je vsak posameznik izmed zaposlenih.
Zdravstvene koristi učinkovite team building delavniceBrez zaposlenih, ki se ukvarjajo s telefoni, zajemajo podatke, upravljajo stroje in pripravljajo kavo – ne bi bilo podjetja. 
Zaposleni v organizaciji so kot posadka na jahti – če ne delajo dobro skupaj, poznajo svoje specifične vloge in opravljajo svoje naloge po svojih najboljših močeh – celotna ekipa ne bo prišla do končnega cilja. 

Spodaj si preberite zdravstvene koristi učinkovite team building delavnice in pet ugodnosti korporativnega teambuildinga …

Povečajte kadrovsko moralo


Kakšen je boljši način za drastično povečanje kadrovske morale, kot da bi svoje uslužbence odpeljali iz urada za dan zabave in vključevanja v teambuilding dejavnostiZaposleni se bodo veselili svojega dneva zabave na soncu, in ko se vrnejo, bodo na naravnem “visokem” nivoju, ki jih bo odlomil od službene monotonije. 
Team building dogodek daje vsakemu zaposlenemu priložnost, da v neformalnem okolju komunicira s svojimi vrstniki, bolje spoznava druge, kar v končni fazi krepi splošno organizacijsko klimo.


Prepoznajte voditelje v vaši organizaciji


Z vodilnimi tečaji svetovnega razreda ste sposobni razviti dobre voditelje v vaši organizaciji. Negovanje vodij oddelkov vam omogoča, da sprostite svoje najvišje vodstvo, zmanjšate upravljavsko obremenitev odločevalcev in omogočite učinkovito odločanje na nižjih ravneh. Vodje v različnih oddelkih lahko potem delujejo kot vzorniki podrejenih.


Izboljšajte odnose s kadri


To je področje, kjer podjetništvo in teambuilding resnično dodajata vrednost organizaciji – vzpostavljanje novih odnosov in krepitev obstoječihIzboljšani odnosi med zaposlenimi in vodstvom vodijo k večji uspešnosti pri delu na nalogah kot tudi k zmanjšanju nezadovoljstva zaposlenih v odnosu do članov višjega vodstva.


Povečajte produktivnost poslovanja


Povečana produktivnost poslovanja je dolgoročna korist, ki jo lahko uživajo organizacije, ki sodelujejo pri teambuilding tečajih. Ko vaša ekipa deluje dobro skupaj, je bolj produktivna in če vaši zaposleni proizvajajo več, je tudi vaše podjetje s tem bolje nagrajeno. Z izboljšanimi odnosi in jasnejšim razumevanjem vlog bo manj časa izgubljeno, kar bo vodilo k večji učinkovitosti organizacije.


Izboljšajte medorganizacijsko komunikacijo


Pri sodelovanju pri aktivnostih gradnje ekip so vaši zaposleni prisiljeni učinkovito komunicirati med seboj, da bi lahko opravljali konkretne teambuilding naloge. S tem se izboljša komunikacija med člani osebja in se prenese na delovno okolje. Zaposleni se naučijo jasno in učinkovito komunicirati ter zmanjšujejo incidente napačne komunikacije, ki v končni fazi vplivajo na organizacijsko kohezijo. Izboljšati družbene odnose, pojasniti vloge na delovnem mestu in rešiti morebitna organizacijska vprašanja, ki jih bo morda treba obravnavati, je ključno za uspeh vsakega podjetja.
Vaša korporativna teambuilding delavnica bo spremenila dojemanje z dejavnostmi, namenjenimi obogatitvi posameznikov, ne glede na to, ali so na vodilnih položajih ali zaposlenih.