Najboljše spletne strani

Zdravje

Koristno, Novice

Comments are off

February 5, 2020

Spodaj so predstavljene najboljše spletne strani po različnih segmentih, panogah in letih, vključno z opisi in argumenti zakaj smo jih uvrstili med najboljše slovenske spletne strani:

Najboljše spletne strani leta 2019

Najboljše spletne strani leta 2019 so razdeljene na segmente najboljših spletnih trgovin, najbolj uporabnih podjetniških spletnih strani, najboljše spletne strani iz vidika blagovnih znamk in najboljše slovenske spletne strani, ki uspešno in učinkovito, že vrsto let nastopajo na tujih trgih ter s tem močno prispevajo k pozitvni luči slovenske promocije, podjetništva in gospodarstva, nasploh.

Najboljše spletne trgovine

Spodaj so predstavljene 2 najboljše spletne trgovine leta 2019 na slovenskem trgu:

Spletna trgovina & spletna stran Sanjski Šopek.si

Spletna stran Sanjski Šopek.si, vključno s svojo spletno trgovino, je uvrščena med najbolje spletne strani leta 2019 zato, ker gre za nišno, k poroki usmerjeno spletno stran, ki za razliko od ostalih spletnih strani in trgovin, svojo “poročno” zgodbo gradi na celovitem obravnavanju poročne panoge, z resno osredotočenostjo in fokusom biti in ostati najboljša splecializirana spletna stran za poroke, poročno cvetje ter na sploh dekoracijo porok. Sanjski Šopek ne samo, da obravnava temeljito vse kar se dotika poroke in poročnega cvetja, (šopki, šopki za družice, poročno cvetje za lase, naprsni šopki, slavnostni šopki, dekoracije obrednih prostorov), temveč se trudi, da v svojem asortimaju ponuja tudi uporabne nasvete na cvetličnih delavnicah, vse bolj pa v ospredje vstopajo tudi njihovi, t.i. blog zapisi z ocenami poročnih lokacij primernih za izvedbo in organizacijo poroke. Številni uporabniki spletna so ravno zaradi opisov in ocen, kjer so predstavljene poročne lokacije, ocenili, da Sanjski Šopek.si sodi med ene izmed najboljših spletnih strani, med najboljše spletne trgovine pa smo jih dodali predvsem zaradi tega, ker v zadnjem času opažamo izjemno število povečane ponudbe najrazlčičnejših, specifičnih daril, v njihovi trgovini.

Najboljša mala spletna pohištvena trgovina Pohištvo123.si

Spletno trgovino Pohištvo123.si smo izbrali za najboljšo malo pohištveno spletno trgovino, saj se Pohištvo123.si več kot uspešno že debelo desetletje, odlično postavlja ob bok vsem velikim spletnim trgovinam s pohištvom. Ponudbo pohištva trgovine Pohištvo123.si namreč najdete na prvi strani Googla, za praktično vse najpomembnejše pohištvene artikle; vzmetnice, barske stole, klubske mizice, jedilnice, jedilne sete in jedilne mize, počivalnike, idr… Kljub neprimerno večjim marketinškim budžetom, ki jih velike blagovne znamke pohištva namenjajo za trženje in prodajo svojega pohištva preko spleta, spletni trgovini Pohištvo123.si več kot desetletje uspeva, da ne samo ostaja v koraku z največjimi pohištvenimi blagovnimi znamkami, ampak, da tudi širi svoj prodajni pohištveni program na druge trge Evrope in sveta.

Iz tehničnega zornega kota smo spletno trgovino Pohištvo123.si uvrstili med najboljše spletne trgovine tudi zato, ker, v primerjavi z drugimi pohištvenimi spletnimi trgovinami, dosega tudi zdaleč najboljše rezultate v smislu tehnične izvedbe spletne trgovine, o rezultatih tehnične izvedbe trgovine Pohištvo123.si pa ogromno pove spodnja številka:

najboljša spletna trgovina

Najboljše spletne strani po panogah

Spodaj so razdeljene najboljše spletne strani po različnih panogah:

Panoga team building

Med najboljše spletne strani v panogi organizacije najrazličnejših team buildign programov, eventov in dogodkov, smo uvrstili spletno stran Trnulja.com in spletno stran ETC Adriatic.si

Trnulja.com

Ekološko posestvo Trnulja smo sprva mislili uvrstiti v segment najboljših slovenskih spletnih strani na področju star-upov, saj s svojimi team building programi posestvo Trnulja šele začenja svojo zgodbo na spletu. A smo se kasneje odločili spletno stran Trnulja.com umestiti med najboljše panožne spletne strani, saj s celotno spletno stranjo, brez novo nastajajočih team building programov, ekološko posestvo Trnulja, na spletu nastopa že vrsto let. Predvsem okolica Ljubljane zelo dobro pozna Trnuljo kot izjemnega in najbrž kar vodilnega ponudnika bio apartmajev v Sloveniji, hkrati pa se posestvo Trnulja ponaša tudi z laskavim nazivom top 10 destinacij, kjer se dobi najboljša ekološka kulinarika na svetu po oceni renomirane spletne hiše Guardian. Čeprav je razvoj team buildign programov posestva Trnulja šele v začetni fazi, dodajamo povezavo do team building programov zato, da vidite kako se je Trnulja specifično usmerila v razvoj programov za podjetja, ki so dejansko nekaj drugega od vseh ostalih ponudnikov in organizatorjev team buildign eventov.

ETC Adriatic.si

ETC Adriatic.si sodi med najboljše spletne strani v panogi team buildinga, že kot zastavonoša, saj že vrsto let, zaporedoma velja za enega izmed vodilnih ponudnikov team building programov, slovenska in pa tudi tuja podjetja pa ETC Adriatic programe poznajo predvsem po drugačnosti, adrenalinskih team building programih, iskanjih zakladov, športnih prireditvah in podobnem. Sicer specializirana team building agencija ETC Adriatic.si je tudi ena izmed redkih, podjetjem in interesentom za izvedbo team buildingov, omogoča in ponuja posebej izdelane programe za zimski čas in posebej izdelane programe za poletje.

Zraven predstavitve njihove ponudbe, pa ETC Adriatic.si sodi med najboljše spletne strani v panogi teambuildingov tudi zaradi njihovih rednih in odličnih uporabnih vsebin iz področja gradnje ekip, motiviranja zaposlenih, ipd… Primer ene izmed teh vsebin poglejte v članku Team building za podjetja – Zakaj si team building zasluži vašo pozornost.

najboljše spletne strani team building

Panoga mizarstvo in pohištvo

V panogi mizarstvo in pohištvene spletne strani, se je med najboljše spletne strani, uvrstila:

Mizarstvo.si

V panogi mizarstvo in pohištvo smo med najboljše spletne strani leta 2019 v Sloveniji, uvrstili spletno stran Mizarstvo.si, ki na svojem portalu združuje več kot 40 različnih mizarjev po celotni Sloveniji, hkrati pa na Mizarstvo.si sodelujejo tudi ostala podjetja in pohištvene trgovine ter notranji opremljevalci. Posamezne mizarske in pohištvene rešitve na spletni strani Mizarstvo.si so razdeljene na rešitve za zunanjo ureditev, opremo poslovnih prostorov, stavbno pohištvo, mizarske rešitve in rešitve opremljevalcev.

Slovenski obiskovalci spletne strani Mizarstvo.si najbrž v največji meri spletno stran poznajo po primerih, ki jih različni mizarji objavljajo za vgradne omare, predsobe, klubske mizice in dnevne regale.

najboljše spletne strani mizarstvo

Spletni portal sodeluje s podjetjem Steklarstvo Breg. Gre za steklarstvo iz Maribora, ki uspešno sodeluje z mizarji, ki se predstavljajo na portalu Mizarstvo.si. Ob njihovi primarni steklarski dejavnosti, so še posebej specializirani za:

Panoga urbana igrala in zunanje opremljanje igrišč

V kategoriji najboljših spletnih strani, namenjenih urbani ureditvi ter zunanjemu opremljanju, je naziv najboljše spletne strani, prejela spletna stran Kreal.si, ki stavi na urbana igrala s pomočjo pametne tehnologije. Bodisi, da gre za preprosta zunanja igrala za otroke oz. vsa otroška igrala s certifikatom, velja pri Krealu, da le ta, razvijajo v sozvočju s pametnimi aplikacijami, ki s pomočjo telefonov pomagajo otrokom vzpodbuditi dodatno motivacijo na področju gibanja. Tako ima Krealova urbana plezalna stena razvito posebno aplikacijo, ki omogoča spremljanje napredka plezanja vsakega otroka posebej, obenem pa Kreal sodi med ene redkih ponudnikov, ki zraven celovite urbane opreme, ponuja opremo za zunanji fitnes, ekskluzivno pohištvo, ter drugo.

najboljša spletna stran urbana igrala

Kreal.si

Najbolj uporabne spletne strani

Med najbolj uporabne spletne strani iz vidika podjetništva uvrščamo 2 spletni strani in sicer MatijaZajšek.com in Seo-Praktik.si:

Uporabna stran za spletni marketing, bloganje in prodajo MatijaZajšek.com

MatijaZajšek.com je blog, ki ga piše Matija že več kot 8 let, vsebine na blogu pa nastajajo najmanj vsak mesec oz. v povprečju vsakih 14 dni. Vsebine na blogu MatijaZajšek.com so namenjene vsem malih in srednje velikim, pa tudi številim zelo velikim podjetjem, ki se želijo same loti spletnega nastopa, trženja in promocije, pretežno na Googlu in s pomočjo t.i. vsebinskega marketinga ter spletne optimizacije. Nekaj let je pretežno glavnino konkretnih zapisov za bolj učinkovit in delujoč spletni marketing in prodajo preko interneta, predstavljala tematika Optimizacija spletnih strani (SEO), z letom 2018 pa je optimizacija spletnih strani našla svojo domeno SEO-Praktik.si smo jo opisali v nadaljevanju.

Tematike, ki so redno obdelane na speltni strani MatijaZajšek.com so predvsem spletna prodaja ter nasveti kako pisati blog z namenom, da ta izboljša poslovne rezultate podjetij.

NAJBOLJŠE SPLETNE STRANI

Za tiste, ki vas zanimajo nasveti za spletni marketing, priporočamo še naš zapis: Kateri spletni kanal izbrati za prodajo in trženje.

Uporabna stran za SEO optimizacijo spletnih strani Seo-Praktik.si

Za tiste, ki jih zanima optimizacija spletnih strani, je med uporabne strani uvrščena, zgoraj omenjena spletna stran Seo-Praktik.si, saj je na Seo-Praktik.si mogoče najti številne konkreten primere optimizacije spletnih strani in posameznih vsebin. Seo-Praktik.si spletna stran opisuje SEO orodja, potrebna za učinkovito izvajanje optimizacije spletnih strani, opisuje in prikazuje SEO marketinške strategije za uvrstitev spletnih strani na visoke pozicije na prvi strani Googla, hkrati pa je med blog zapisi mogoče najti tudi številne primere izvajanja SEO optimizacije, posebej za področja onsite SEO optimizacije in offsite SEO optimizacije, tehnične optimizacije speltnih strani, SEO trike, novosti in področja optimizacije spletnih strani in drugo.

optimizacija spletnih strani

Najboljše slovenske spletne strani, ki nastopajo tudi na tujih trgih

TopIzbira.si  – najboljša trgovina z zaščitnimi stekli in ovitki za telefone (trgi Slovenija, Hrvaška, Madžarska, Češka,…)

Med najboljše spletne strani oz. kar spletne trgovine, ki več kot očitno odlično nastopajo tudi na tujih trgih in ne zgolj samo na domačem, slovenskem trgu, se je uvrstila spletna trgovina TopIzbira.si Topizbira.si sodi med najbolj obiskane spletne strani iz panoge ovitkov za telefone v Sloveniji, to isto pozicijo pa zadnja leta uspešno gradi in dosega tudi na tujih trgih Hrvašje, Češke, Madžarske in drugod. Posebna zanimivost spletne strani TopIzbira.si je, da v poplavi priznanih blagovnih znamk in velikih, slovenskih, spletnih igralcev na področju etuijev za mobije ter poceni ovitkov za telefone, TopIzbira.si koraka ob bok velikim trgovinam kot so mimovrste, ceneje.si, ipd…. Slovenska spletna trgovina TopIzbira.si je vodena iz strani dveh, mladih Slovencev iz Logatca, njuna zgodba pa je praktično najboljši argument zakaj je topizbira.si uvrščena med najboljše spletne strani, ki nastopajo in tržijo tudi na tujih trgih. Preverite samo kako bogata in široka je npr. v trgovini Topizbira ponudba zaščitna stekla za mobitele in hitro vas bo jasno zakaj se je trgovina brez težav uvrstila med najboljše, mednarodne spletne trgovine.

najboljša spletna stran ovitki za telefon

Najboljše spletne strani po prepoznavnosti blagovne znamke:

Zlatarna Celje

Spletna stran Zlatarne Celje velja za eno najbolj prepoznavnih blagovnih znamk, zraven izjemno všečne spletne strani, pa nedvomno k uspehu prepoznavnosti blagovne znamke Zlatarne Celje, ogromno prispeva tudi pojavnost Zlatarne Celje v številnih medijih, ne samo na spletu, kakor tudi bogata zgodovina obstoja same Zlatarne. Do odgovora zakaj Zlatarne Celje sodijo med najbolj prepoznavne spletne strani, boste prišli, če obiščete njihovo spletno stran tukaj.

najbolj prepoznavne blagovne znamke

Najboljše spletne strani na tujem so predstavljene v spodnjem videu:

Več o projektu razvrščanja spletnih strani med najboljše, si lahko preberete na prvi strani Zdravje Zasavje.