Biobizz Acti Vera organski aktivator imunskega sistem in kako ga uporabljamo

Zdravje

Koristno

Comments are off

January 21, 2019

V današnji blog objavi vam predstavljamo organski aktivator imunskega sistema rastlin Biobizz Acti Vera v tekoči obliki. Organski aktivatorji so spodbujevalci imunskega sistema rastlin in omogočajo, da se rastlina konoplje razvija bolj zdravo. Posledica tega je da rastlina poveča absorpcijo hranil in s tem pospeši svojo presnovo. Prav to povzroči, da rastline marihuane rastejo bujno in zdravo. Biobizz Acti Vera

Biobizz Acti Vera organski aktivator imunskega sistem rastlin

Po dolgih raziskavah je podjetje BioBizz izdelalo aktivator imunskega sistema Acti Vera, kateri temelji na Aloe Veri. Prav iz tega izvira tudi drugi del naziva Vera. Zamislili so si, da tako kot pomaga Aloe Vera za človeško kožo, prav tako bi lahko pomagala rastlinam konoplje. Njene proti bakterijske, čistilne in razstrupljevalne lastnosti sedaj lahko uporabite za vaše rastline marihuane in druge rastline.

Kako uporabljamo Biobizz Acti Vera organski aktivator

Izvlečku Aloe Vere so dodali tudi druge sestavine in testirali ta aktivator, dokler ni dajal odlične rezultate. Večina BioBizz-ovih gnojil in boosterjev izvira iz morja ali tal (zemlje), BioBizz Acti Vera pa je narejena iz rastlin.

Prav zato so rastline konoplje ob uporabi tega organskega aktivatorja mnogo bolj zdrave in tudi precej močnejše. Ojača jih tako znotraj kot zunaj.

Razlog za to tiči v dejstvu, da Acti Vera ščiti in hkrati aktivira imunski sistem rastlin. Seveda pa tudi poveča kaljivost in rast novih poganjkov, saj se poveča absorpcija hranil ter razgradnja sladkorjev.

Kako uporabljamo Biobizz Acti Vera organski aktivator

Organski aktivator Acti Vera je primeren za uporabo tako v zaprtih prostorih, kot za gojenje na prostem. Poleg tega, pa ga lahko uporabljamo tudi foliarno, tj. s škropljenjem raztopine Acti Vere in vode po listih rastline.

Zaradi njegove popolne ne-toksičnosti ga lahko uporabljamo na rastlinah za pridelavo živil in je 100 % veganski izdelek. Njegova uporaba je zelo široka, saj ga lahko uporabljamo na nasadih, na okrasnih rastlinah ali na trajnicah.

BioBizz Acti Vera uporabljamo ga od začetka gojenja pa vse do konca življenja konoplje. Primeren je tako za vegetativno fazo ter za fazo cvetenja rastlin marihuane, saj spodbuja tako rast kot cvetenje.

Točen način uporabe, si lahko ogledate na BioBizz grow schedule – Acti Vera

VIR – http://www.biobizz.com/products/#acti%C2%B7vera