5 najboljših trgovin kjer lahko kupimo MSM prehransko dopolnilo

Zdravje

Novice

Comments are off

November 8, 2018

Odločili smo, da napišemo krajšo objavo kje lahko kupimo MSM prehransko dopolnilo. MSM je kratica za metil sulfonil metan, bel kristalni prah, kateri se uporablja za povečanje proizvajanja kolagena in keratina. MSM prehransko dopolnilo, se postalo zelo priljubljeno v zadnjih 10. letih. Razlog je v njegovi sestavi, saj vsebuje organsko žveplo, katero se v telesu človeka porabi za mnogo različnih procesov.

MSM prehransko dopolnilo – zakaj ga uporabljamoMSM prehransko dopolnilo

Prehranska dopolnila so dodatki ki jih dodajamo redni prehrani. Običajno je naša prehrana pomanjkljiva in nam primanjkuje žveplo in zato uporabljamo MSM prehransko dopolnilo.

Če opazimo da so naši lasje tenki in lomljivi, je razlog pomanjkanje organskega žvepla. Enako velja, če se nam lomijo ali slabo rastejo nohti. Pomanjkanje žvepla pa opazimo tudi na koži, katera je manj prožna in zgubana. (a)

5 najboljših ponudnikov kjer lahko kupimo MSM prehransko dopolniloSuper Obrok MSM prehransko dopolnilo

Zaradi lažjega iskanja ponudnikov MSM prehranskega dopolnila, smo vam pripravili listo ponudnikov, ki ponujajo kvalitetne MSM izdelke.

  1. Amazon – Amazon je spletna platforma, na kateri deluje mnogo ponudnikov MSM prehranskega dopolnila . Potrebno je pregledati cene in kvaliteto, a običajno so ponudniki dobri.
  2. Super Obrok – MSM prehransko dopolnilo Super Obrok domačega ponudnika, ki je v Sloveniji že dobro znan. Ponuja zelo kvalitetne in preizkušene MSM izdelke. Preglejte njihovo ponudbo in še posebno Paket MSM 3 za 2 prehransko dopolnilo.
  3. Aliexpress – Kitajski spletni portal za naročanje, na katerem so spletne trgovine različnih ponudnikov prehranskih dopolnil. Tukaj pa moramo biti bolj pozorni, saj niso tako zanesljivi, kot pri Amazonu.
  4. Alibaba – Sicer je to veleprodajni portal s ponudniki iz celega sveta. Pri njh lahko tudi najdete maloprodajne ponudnike, je pa portal bolj primeren za velike nakupe.
  5. Ebay – To je ponudnik iz amerike, kateri ponuja prehranske dodatke različnih dobaviteljev. Običajno so to kvalitetni ponudniki dopolnil za prehrano. (b)

Beseda uredništva:

Pri iskanju ponudnikov MSM prehranskega dopolnila, vas želimo opomniti tudi na poštnino iz tujine, katera je običajno draga. Potencialnim kupcem pa svetujemo, da poskušajo najti zaupanja vrednega ponudnika v Sloveniji.